Rijtje boeken, met dank aan EnofNa lekker uitgebreid klooien, veel leren, vallen en opstaan is het mij gelukt. Ik heb mijn eigen webshopje gebouwd. Ik gebruik het verkleinwoord omdat ik momenteel maar één product heb: Dit boek gaat niet over mijn vader. Maar als in mei De zeven levens van Wubbo Ockels in gewijzigde herdruk uitkomt – en in de toekomst natúúrlijk nog meer titels van mijn hand – dan voeg ik die toe aan mijn winkeltje.

Ik nodig iedereen die geïnteresseerd is in mijn boek uit om hem hier bij mij aan te schaffen! Ik plaats een krabbel in het boek en stuur hem persoonlijk naar je toe. Als je in Delft woont, en jouw postcode invoert bij ‘verzendmethode’, dan kom ik hem zelfs persoonlijk in je postbus deponeren ;-).

Hij kost maar € 12,50 (excl. verzendkosten)! Hop hop, naar de webshop.

Tips, vragen, suggesties

Ik sta open voor alle tips en suggesties die bezoekers mogelijk hebben voor de webshop (’t is immers m’n eerste). Of als er vragen zijn. Of als er dingen onlogisch zijn. Zet de opmerkingen of vragen s.v.p. in de reacties hieronder (ik lees alle reacties ‘achter de schermen’, zelfs al tonen ze niet). Alvast hartelijk bedankt!

Scroll naar boven