Met z'n vijven bij Koffietijd

dochters bij Koffietijd-600x400

dochters bij Koffietijd-600x400Wat was het leuk om bij Koffietijd aan te schuiven! Natuurlijk is op televisie mogen komen om over je boek te praten al heel geweldig. Maar om dan ook nog eens bijgestaan te worden door vier van de zeven door jou geïnterviewde vrouwen, dat is een kadootje. We vulden elkaar op een goede manier aan en zo vertelden we samen een verhaal. Precies zoals ik dat met Dit boek gaat niet over mijn vader zelf ambieerde: samen het verhaal vertellen van wat het werkelijk betekent om een bekende ouder te hebben.

Terugkijken

De uitzending was op 14 januari ’s ochtends bij RTL4. ‘Ons’ item is terug te kijken via: http://www.koffietijd.nl/uitzendingen/dit-boek-gaat-niet-over-mijn-vader/

Eerste keer

dochters bij Koffietijd met vaders erachter-600x400Met mij meegekomen waren v.l.n.r. Carrie ten Napel, Sanne Terlouw, Sylvia Timofeeff en Debbie Koeman. Het was de eerste keer dat deze ‘dochters-van’ elkaar ontmoetten. Behalve Carrie ten Napel en Debbie Koeman, zij kenden elkaar door het voetbal. Toch was het direct gezellig; het meewerken aan het boek schepte een band. En ze wisten natuurlijk daardoor al het een en ander van elkaar.

Natuurlijk moet het op televisie altijd snel en heb je veel te weinig tijd om dat wat je allemaal wilt zeggen te zeggen. Maar ik vind dat we in die gegeven tijd toch een aardig tipje van de sluier hebben kunnen geven.

Scroll naar boven