Interview op Radio 1

tweedingen475-jpg

Over de fakkel overnemen … over stoeien met de belangrijke boodschap van klimaatverandering … over ‘op mijn manier’ … loskoppelen van mijn vader … over de therapeutische werking van een boek schrijven … over mijn fascinatie met verschillende perspectieven, in fictie en non-fictie … over dochter zijn van een BN’er en de overeenkomsten die ik ontdekte met andere dochters van BN’ers … mijn boek daarover … over ‘bewondering’ en wat dat inhoudt … over de reizen met mijn vader … over een extra hoofdstuk schrijven voor De zeven levens van Wubbo Ockels … over eigen verantwoordelijkheid … over tijd … over een bijzondere vader hebben … over wat hij niet kon: schrijven … en over mijn volgende boek.

tweedingen475-jpgEen half uur lang heb ik met Margreet Reijntjes gesproken over deze onderwerpen, en meer, op Radio 1 bij de uitzending ‘Twee Dingen’. Luister het terug via: http://www.radio1.nl/item/308524-Gean-Ockels-over-de-erfenis-van-haar-vader-Wubbo.html

 

Scroll naar boven