Interview in De appel & de boom

Kroniek voorkant

Kroniek voorkantIk ben geïnterviewd over mijn relatie met mijn vader Wubbo Ockels voor ‘De appel & de boom’. Dat is een rubriek in Kroniek, het blad van Dela uitvaartorganisatie. In deze rubriek komen (klein)kinderen aan het woord over hun beroemde (groot)ouder. Mijn interview heeft de titel ‘Lang niet iedereen kende de echte Wubbo’ meegekregen.

Ik praat over mijn vaders wilde plannen, over de minder bekende kant van Wubbo, over de aanleiding en onze gesprekken voor het boek De zeven levens van Wubbo Ockels, over hoe mijn vader omging met zijn kanker, over de herdenking en…over mijn nieuwe boek dat volgende maand verschijnt.

Lees het interview op de Dela-website.

Het is overigens een heel leuke serie. Kijk ook maar naar de andere interviews, bijvoorbeeld die van andere dochters van bekende Nederlanders zoals Suus Ruis en Frieda Mulisch. Mocht je zulke verhalen nou interessant vinden, moet je zeker mijn tweede boek bestellen!

Scroll naar boven