Inlijsten Holstee Manifesto poster

Mijn prachtige Holstee poster wordt ingelijst. Hij lag al een week in zijn mooie kokertje – helemaal uit Amerika overgevlogen – bij ons in de woonkamer te wachten.

Holstee Manifesto

Betalen voor een poster met tekst?

Mijn man keek mij raar aan toen ik vertelde hoeveel ik had betaald voor een wit vel papier met alleen tekst erop: “Je kan het toch ook gewoon uitprinten?” Maar ik was blij. Het gaat in dit geval niet om het gemak, maar om het hele proces, oftewel juist NIET gemakkelijk doen. Het feit dat ik ervoor betaald heb, dat ik weet hoeveel zorg er in het font, in de papierkeuze en het drukken is gestoken, en dat ik door het betalen de organisatie erachter steun, zorgen ervoor dat ik helemaal in mijn nopjes ben met mijn poster.

En dat ik er nog (veel) meer geld in steek door het te laten inlijsten met passepartout…

Want ook die beslissing had niet alleen te maken met het puur praktische probleem dat de Holstee poster Amerikaanse maten heeft en dus niet past in een standaard wissellijst. Ik wilde een passepartout en een mooie brede zwarte lijst. Als je dan toch eenmaal begint met het inlijsten van inspirerende woorden, doe het dan goed.

Het is voor mij niet gewoon een “wit vel papier met alleen tekst” erop. Het zijn woorden van inspiratie en zo wil ik ze dan ook behandelen. Ze krijgen van mij de royal treatment. En ik kan je vertellen: dat voelt goed!

Als de lijst hangt, zal ik een foto ervan maken. Andere geinteresseerden in de poster kunnen terecht op de website/webshop van Holstee.

Scroll naar boven