Foto-impressie van boekpresentatie

Aanbieding aan Sanne Kraaijkamp en Sylvia Timofeeff

Op donderdag 18 december verscheen Dit boek gaat niet over mijn vader officieel. ’s Avonds was de boekpresentatie in Stadscafé De Waag in Delft. Ondanks kerstdiners en kerstborrels dromden de mensen de Cuyperzaal binnen om mijn nieuwe boek met mij te vieren. Uitgever Natasja Oosterloo van Eburon en ik gaven een speech. Daarna toonde ik een korte montage van stukjes van de interviews met de zeven ‘dochters-van’ uit het boek. Als officiële moment volgde de aanbieding van het eerste exemplaar. Het kon natuurlijk niet anders dan dat ik de geïnterviewde dochters de eerste exemplaren aanbood. Sanne Kraaijkamp en Sylvia Timofeeff vertegenwoordigden alle zeven.

Hierbij een foto-impressie van de boekpresentatie en borrel. De foto’s zijn gemaakt door Digna Mol.

Scroll naar boven