Een week met 'The Iceman': de video

trainen tijdens wimhofweek

‘Het klinkt misschien heel stoer, maar dat is het niet’, zeg ik ergens in mijn videoblog van dag 5. Die uitspraak is ook een fragment geworden van de korte compilatievideo die ik gemaakt heb van de week cursus bij Wim ‘The Iceman’ Hof. Een verslag. Of noem’t een reportage, kan ook. In elk geval is het een video over – en dat is ook de titel – Gean Ockels en ‘The Iceman’. Gebaseerd op de videoblogs die ik elke dag opnam (zie mijn eerste en tweede blog over ‘Mijn Wim Hof week’). Maar ik heb ook videobeelden mogen gebruiken van mijn lotgenoten in Polen, zodat je niet alleen maar naar mijn pratende hoofd hoeft te kijken…

Première in vws#Dia

Ik heb de compilatievideo in eerste instantie gemonteerd voor mijn werk. Ik ben redacteur voor interne communicatiemiddelen bij het ministerie van VWS, onder andere voor het digitale personeelsmagazine vws#Dia. De redactie vond het heel leuk om een reportage over mijn ervaringen bij Wim Hof – als ‘human interest’ verhaal – op te nemen in de vws#Dia van maart. En dat vond ik weer leuk, dus daar heb ik voor gezorgd. Maar dan vertoon ik hem natuurlijk ook hier op deze site!

 

Scroll naar boven