Bij RTL Late Night over mijn nieuwe boek

bij rtl late night

Donderdag 11 december was ik te gast bij RTL Late Night, oftewel aan tafel bij Humberto Tan! Het onderwerp was mijn tweede boek: Dit boek gaat niet over mijn vader. Ik mocht uitleggen waarom ik het boek had geschreven en wat het betekent om altijd eerst naar je vader gevraagd te worden, niet naar jou. Humberto en mijn buurvrouw aan tafel Wendy van Dijk, beiden bekende Nederlanders met kinderen, waren vanzelfsprekend ook persoonlijk geïnteresseerd.

In Dit boek gaat niet over mijn vader interview ik zeven andere dochters van bekende Nederlanders om onze gedeelde ervaringen te vinden en benoemen. Een van die dochters had ik meegenomen naar RTL Late Night: Sylvia Timofeeff, dochter van weerman Peter Timofeeff. ‘Ons’ item begint rond 16:41 minuten.

Dit boek gaat niet over mijn vader verschijnt op 18 december. Hij is al vooruit te bestellen via www.eburon.nl/dit_boek_gaat_niet_over_mijn_vader

Scroll naar boven