Inlijsten Holstee Manifesto poster

Mijn prachtige Holstee poster wordt ingelijst. Hij lag al een week in zijn mooie kokertje – helemaal uit Amerika overgevlogen – bij ons in de woonkamer te wachten.

Holstee Manifesto

Betalen voor een poster met tekst?

Mijn man keek mij raar aan toen ik vertelde hoeveel ik had betaald voor een wit vel papier met alleen tekst erop: “Je kan het toch ook gewoon uitprinten?” Maar ik was blij. Het gaat in dit geval niet om het gemak, maar om het hele proces, oftewel juist NIET gemakkelijk doen. Het feit dat ik ervoor betaald heb, dat ik weet hoeveel zorg er in het font, in de papierkeuze en het drukken is gestoken, en dat ik door het betalen de organisatie erachter steun, zorgen ervoor dat ik helemaal in mijn nopjes ben met mijn poster.

En dat ik er nog (veel) meer geld in steek door het te laten inlijsten met passepartout…

Want ook die beslissing had niet alleen te maken met het puur praktische probleem dat de Holstee poster Amerikaanse maten heeft en dus niet past in een standaard wissellijst. Ik wilde een passepartout en een mooie brede zwarte lijst. Als je dan toch eenmaal begint met het inlijsten van inspirerende woorden, doe het dan goed.

Het is voor mij niet gewoon een “wit vel papier met alleen tekst” erop. Het zijn woorden van inspiratie en zo wil ik ze dan ook behandelen. Ze krijgen van mij de royal treatment. En ik kan je vertellen: dat voelt goed!

Als de lijst hangt, zal ik een foto ervan maken. Andere geinteresseerden in de poster kunnen terecht op de website/webshop van Holstee.

3 thoughts on “Inlijsten Holstee Manifesto poster

  1. Doe je goed! Het is precies de basis waarop (ook) ik keuzes probeer te maken. Niet altijd gemakkelijk, maar het laat (mijn) leven beslist fijner leven. Wat is het leven leuk! En volgens heb jij het geld er nu al uit:)

  2. Erg mooi!! Wil hem zelf ook graag bestellen. Mag ik vragen waar je de lijst vandaan hebt. Ik kan nergens een lijst met de goeie maat voor deze poster vinden.

    • Beste Kevin, ik heb twee mogelijkheden bij mij thuis hangen. Eentje met en eentje zonder passepartout. Ik ben naar de Expo in Den Haag gegaan en zij hebben mij goed geholpen. Zij hebben meer wissellijsten dan het ‘gewone’ aanbod. Veel succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *