Contact

Lezing of schrijversbezoek van Gean Ockels

Voor informatie over een schrijversbezoek of lezing van Gean Ockels, neem contact op met de Stichting Schrijvers School Samenleving.
Tel: 020-6234923
E-mail: info@sss.nl
Website: www.sss.nl

Informatie en recensie-exemplaren

Neem contact op met Uitgeverij Eburon voor informatie over en recensie-exemplaren van Dit boek gaat niet over mijn vader en De zeven levens van Wubbo Ockels.
Tel: 015-2131484
E-mail: info@eburon.nl
Website: www.eburon.nl

Bureau Geanie

Onder de naam Bureau Geanie werkt Gean Ockels als tekstschrijver en webredacteur. Voor meer informatie, ga naar Bureau Geanie.

Social media:

 

View Gean Ockels's profile on LinkedIn


3 thoughts on “Contact

 1. Beste Gean,
  zojuist het boek gelezen over je vader; gefeliciteerd, je bent boven de vader-dochter relatie uitgestegen en laat jullie relatie toch een leidraad zijn. Erg knap van je. Je vader is erg eerlijk over zichzelf in het boek, ik hoop van harte dat hem dat niet opbreekt. (is/zijn de dader(s) van de aanslag op de zeilboot al gevonden?)
  Als hij wil, laat ik hem Moulin de Piot (Frankrijk) zien; de plek kan hem verder helpen in zijn zoektocht naar de relatie tussen tijd en zwaartekracht.
  groeten,
  Frank van Lier

 2. Beste mevrouw Ockels,
  Met belangstelling las ik het verhaal over Wubbo in de Dela-kroniek. Vele jaren geleden mocht ik hem ontmoeten in Tilburg bij Galerie Bremmer, waar hij de introduktie deed bij een expositie van Ans Wortel, met wie hij bevriend was. Zij overleden niet erg lang daarna, een opmerkelijke vrouw die aandoenlijke schilderijen maakte. Behalve al zijn talenten bleek hij ook een gevoelsmens te zijn, ik denk er vaak aan terug. Helaas is hij veel te vroeg heengegaan, alle kennis nam hij mee maar liet ook veel achter. Laten we vooral goede herinneringen behouden aan een bijzonder mens.

 3. Beste Gean,
  Klopt het dat u een cursus schrijven geeft in het buurthuis van de rotterdamse weg in Delft? Zou ik mijzelf daar nog voor kunnen opgeven of is dit al lang aan de gang?

  mvg

  erna van buuren
  06-28575472
  brasbuur@gmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *